Mutari pianine

Cu toti avem obiecte dragi, la care tinem si de care ne ingrijim. Simple Trans, orientandu-se catre nevoile clientilor, si-a extins aria serviciilor si asupra procesului de mutari pianine, transport pianine si transport pian.

Credem ca desi este un obiect voluminos, transportul de pian sau transport pianine poate fi usor si nu implica pericole. Cu toate acestea, mutari pianine sau transport pianine implica anumite riscuri. Nu doar volumul lor este o problema, ci si fragilitatea acestora.

De ce sa riscati sa deteriorati un obiect cu valoare sentimentala? Si sa nu uitam si de valoarea materiala. Cel mai indicat este sa va orientati catre o firma de mutari sau transport. Aceasta va va garanta ca obiectul care trebuie transportat va ajunge la destinatie intact.

Plecand de la premisa ca aceste obiecte va sunt dragi si au o valoare sentimentala, Simple Trans se va asigura ca transportul lor se va desfasura in siguranta, acestea fiind protejate atat inainte de transport, cat si in timpul acestuia si la destinatie. Deoarece praful si umezeala pun in pericol coardele metalice, prin urmare sunetul, pianul si pianinele trebuie protejate si atent transportate.

Astfel, Simple Trans pune la dispozitie echipamentele necesare pentru a proteja obiectele transportate si pentru a facilita acest proces. Stim cat efort trebuie sa depui pentru a achizitiona un pian sau o pianina.

De aceea, daca vrei sa il muti dintr-o parte in alta sau trebuie sa il transporti de la o locuinta la un studio, contacteaza-ne folosind formularul de mai jos, pentru a va oferi o mana de ajutor.